Samarbejder

Boligselskabet Sct. Jørgen

 

Boligselskabet Sct. Jørgen har indgået en aftale om samarbejde med AL2bolig om hjælp til administration af større byggeprojekter.

 

Boligselskabet Sct. Jørgen administrerer og ejer boliger i Viborg, Skive, Silkeborg og Favrskov kommuner og har ca. 5.000 boliger og 85 ansatte. ”Vores samarbejde er med til at sikre vi kan løse opgaver på et højt niveau. Begge organisationer arbejder med og udvikler vores forståelse af bæredygtighed i disse år. Det er med til at sikre, at vi også i fremtiden kan bidrage til udvikling af de lokalområder vi er i,” siger AL2boligs formand Anette Østerhåb.

 

I samarbejdsaftalen indgår, at Sct. Jørgens byggechef Ole Nielsen nu også står for gennemførelse af større byggeprojekter i Aarhus. ”Vi har selv en ret stor og professionel byggeafdeling med Ole som chef, og jeg er sikker på, at det bliver til gensidig gavn, at han nu også skal fungere leder af AL2boligs større byggeprojekter i Aarhusområdet" siger Johannes Stensgaard.

 

Boligselskabet Sct. Jørgen udbygger løbende sit samarbejde med både private aktører og andre boligselskaber. "Samarbejde styrker alle parter, som får større viden og erfaring og bliver endnu mere professionelle og udviklingsparate", siger formand for Sct. Jørgen, Johannes Stensgaard.

 

Læs mere om Boligselskabet Sct. Jørgen her

 

 

 

 

Byggechef i Sct. Jørgen, Ole Nielsen.